DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Novinky 2012

Novinky v roce 2012
 
4.12.2012 - První sníh

Tak k nám konečně dorazil první letošní sníh a zaroveň Tonyho uplně  první sníh.  Byl to velmi zajímavý zážitek ho ho pozorovat jak se diví co se to venku děje :D . Prvně zkoumal co to padá z oblohy a začal chytat vločky , poté, když byl už 1cm sněhu, tak ho začal ochutnávat a dovádět. :) Jelikož je sníh studený a mokrý , tak si náš ''model'' nechtěl ani pořádně sednout či lehnout...snad si zvykne :D !


25.10.2012 - Poprvé u oveček

Dnešní den byl pro nás velice zajímavý, protože jsme jeli za Zdenčou a zároveň byli poprvé u oveček. Tonýsek však místo nahánění začal ovce spíše honit :D . jelikož musel tvrdě poslouchat lektora tak ho to po chvíli přestalo bavit a šel si ke mně sednout na truc. Poté jsme ještě ovečky dali do ohrádky, ale Tonyho to už vůbec nezajímalo takže jsme museli skončit. :D Jinak bych moc chtěla poděkovat Zdenči za dnešní skvělý den!!


19.10.2012 - 9.měsíc

Dnes  už je to 9. měsíců co se narodil Tony.  Strašně rychle to ubíhá a já prožívám ty nejkrásnější měsíce s mým splněným snem! Jinak chci popřát všem sourozencům ať se jim dobře daří po další měsíce a roky. :)


29.9.2012 - národní výstava psů Brno

Dnes se konala dvoudení výstava psů v Brně a samozřejmě jsme nemohli chybět :D ! Zde jsme byli opět v kruhu sami a dostali pěknou známku(Vn1) - z čehož máme obrovskou radost. Na výstavě jsme se setkali se sestřičkami (Amy, Gipsy), tetou Caitly, tatínkem Timem a samozřejmně i s nejlepším přítelem Ashkim, kterému se taky moc dobře dařilo :)) . Všem bych tedy chtěla moc poděkovat za pomoc a vydařený den! :)


26.8.2012- závody (kkr)

Tuto neděli jsme se zúčastnili klubových závodů, které pořádal náš cvičák.Sice jsme se s Tonym neumístili , ale i tak mám z něho velkou radost, protože se snažil. :)


19. 8.2012- 7.měsíc

Tony už má 7. měsícu a stále roste do krásy, nebo spíše více přibírá na srsti :) .Tento měsíc jsme spolu byli na mini táboře s dětmi kde se Tonymu líbilo. Tam však také chytil klíště po kterém mu zůstal škaredý pupínek, který si samosřejmně rozškrábal.Od veterináře dostal límec a kapičky. Snad se to co nejdřív zahojí. :/


21.7.2012 Krajská výstava Brno-Žebetín

Dnes jsme s Tonym poprvé byli na krajské výstavě v Brně-Žebětíně a Tony obdržel tu nejvyšší známku (velmi nadějný). Mám z něho velkou radost, protože se krásně předvedl a byl poslušný. Také bych chtěla moc poděkovat mojí nejmilejší Zdeňce Navrátilové(chovatelce), která mi ze vším pomohla! :)


19.7.2012- Tony už má krásných 6 měsíců! :)             
FotkyZde